Zapis na szkolenie

Krynica-Zdrój, Pijalnia Główna
Aleja im. Leona Nowotarskiego 9/3 33-380 Krynica-Zdrój
Data szkolenia
12 marca 2024, w godzinach od 10 do 16

O szkoleniu

Udział bezpłatny

Termin zgłoszeń: 1 marca 2024 roku

Liczba miejsc ograniczona

Zapisanie się na szkolenie nie jest równoznaczne z udziałem w szkoleniu. Prosimy oczekiwać na maila potwierdzającego zapisy.

Prelegentami będą między innymi:

Karol Okrasa, Paweł Wojtyga, Marek Zborowski, Mateusz Klimek i Piotr Juszczak.

W programie:

- pokaz kulinarny Karola Okrasy

- merchandising w Menu

- mięso drobiowe - aspekty jakościowe, zdrowotne oraz technologiczne

- mięso drobiowe w dietetyce i menu restauracyjnym

- pokaz kuchni molekularnej

Dodatkowo:

Szkolenie jest częścią większego projektu, który obejmuje również m.in. konkurs kulinarny - szczegóły podczas szkolenia.

Kontakt:

tel. 508 114 216

E-mail: kontakt@mitosmakuje.pl